• Информация и препоръки
  ПОГРЕБЕНИЕ
  Погребението е неизменна и важна част, съпътстваща живота на хората. Част, без която за жалост не може! Тогава ние показваме и изразяваме искрено обичта, уважението и скръбта си към човека, когото изпращаме в последния му земен път, когото за последен път виждаме и с когото за последен път се сбогуваме! Тогава е времето в което, Вие избирате как да стане всичко това.
  Какво следва да направите, когато се случи печалното събитие:

  1. Уведомявате вашия личен лекар за настъпилата смърт. Той ще констатира смъртта и ще Ви издаде съобщение за смърт. Това е документ, в който се вписват данните на починалия – име, лични данни, дата и час на смъртта, от какво е починал. В случай, че нямате личен лекар, ние осигуряваме лекарско присъствие. Същото се отнася и в случайте, когато смъртта настъпи в болнично заведение. Издаването на съобщението за смърт става на място от съответното служебно лице ( В случайте, когато Вие не знаете къде трябва да отидете и какво точно трябва да направите, наш погребален консултант ще Ви придружи и съдейства за безпрепятственото издаване на горепосоченият документ).
  2. На база съобщение за смърт и личната карта на починалия ( или паспорт ) ние издаваме АКТ ЗА СМЪРТ, който вече е официален докумен и се започва подготовка и организация на траурната церемония.
  3. Нашите погребални консултанти ще Ви насочат и помогнат да направите своя избор по най-подходящия начин, съобразен с вашите изисквания. При нас ще получите пълна информация за това какви още документи са необходими за извършването на погребението/кремацията, как ще протече всичко и как можете да увековечите паметта на починалия,след приключването на траурната церемония.

  КРЕМАЦИЯ
  Когато избираме кремация, какво трябва да знаем?

  1. Лекаря констатирал настъпилата смърт, освен съобщение за смърт издава и талон за кремация.
  2. Кремацията на починалия се извършва в гр. София, в базата на София Крематориум, като същата е изцяло осъвременена, съобразена с най-новите технологий. Процесът на изгаряне е 100 % автоматизиран и кремацията е изцяло индивидуална. Агенцията извършва цялостната организация на кремацията.
  3. При нас Вие имате възможност да направите избор на урна, в която прахът на кремирания ще бъде съхранена. Върху урната се поставя и табелка с трите имена на починалия, дата на раждане и дата на смърт.
   Точната и ясна комуникация с клиента, последователността в организационната дейност и добрата подготовка на покойника са нашата основна цел. Резултатът – доверие в името „Анастаси”. Ние сме убедени, че най-важния фактор е качеството на извършената услуга, особено когато говорим за загубата на близък и обичан човек.
   Тук бихме исакали да Ви припомним, че нашата дейност е преди всичко хуманна, отдадена в услуга на Вас опечалените граждани, защото ние знаем, че скръбта е винаги голяма!
   Основни предпоставки за ефективността от работата на
   АНАСТАСИ – ПОГРЕБАЛНА АГЕНЦИЯ гр. София
   тел. 0876110049 денонощно

  С УСЛУГАТА
  -ДЕНОНОЩНО ПОГРЕБАЛНО ОБСЛУЖВАНЕ-
  НИЕ ЩЕ СВЪРШИМ ВСИЧКО ВМЕСТО ВАС!
  Защо да изберете нас ?
  Не е нужно да се разкарвате – наш екип Ви посещава и поема незабавно Вашия случай.
  Как да се свържете с нас ?
  Позвънете на посочения телефон и до час погребален агент ще дойде на посочено от Вас място – денонощно
  или на http://www.anastasi-funeral.com/
  Ние ще Ви спестим време, нерви и средства.

  При нас ще получите актуална и компетентна информация за цени, задължителни общински такси и нужните документи за Вашия случай .
  ПРОВЕРЕТЕ НАШИТЕ ЦЕНИ И УСЛОВИЯ !

  ЗА ОПЛАКВАНИЯ И СЛУЧАЙ НА НЕКОРЕКТНО ОБСЛУЖВАНЕ-
  0888 414 250.

  Можем ли и по какъв начин да научим полезни факти за погребалните агенции? Точно такъв въпрос решихме да ви зададем в настоящата статия. Без съмнение темата е болезнена и особено неприятна, но все пак тя е задължителна, защото просто такъв е животът.
  Само при споменаването на погребална агенция в съзнанието на много от нас изникват неприятни спомени и това е непълно нормално, когато любим човек почине. Но е неизбежно да установим контакт точно с такава агенция, за да бъде организирано погребението.
  А това най-общо казано означава, че трябва да изберем траурни услуги. Но не бива в никакъв случай да се заблуждавате и да смятате, че това е лесна задача, която не изисква особено много големи усилия. Това съвсем не е вярно, защото тези моменти са невероятно трудни и правенето на правилни избори не е лесна задача.
  Но трябва да всяка цена да имате предвид, че можете да посетите уебайта на погребалната агенция, която сте избрали. Точно така, сайтът на агенцията ще ви бъде от доста голяма помощ, защото без дори да излизате от дома си, ще се запознаете с всичко, което е необходимо да знаете за погребалните агенции www.anastasi-funeral.com.
  Именно по този начин ще добиете максимално ясна представа за различните видове услуги, както и в какво точно се изразяват те. Освен това ще имате възможността да се запознаете и с цените на всички тези траурни услуги, за да можете да си направите сами сметката. Няма как да не споменем и фактът, че на уебсайта на погребалната агенция ще намерите и контактите на самата фирма. Благодарение на тези контакти, ще можете да се свържете с екипа на агенцията, за да можете в детайли да обсъдите всички подробности. Всичко е от огромна помощ на всички ни, защото спестява доста време и усилия в трудните моменти.

  Погребална агенция


  Следващото важно дело, което е необходимо да бъде извършено от близките на покойника е да се определи коя погребална служба ще се занимава с организацията на погребението. Ако починалият е бил вярващ, следва да се организира погребение според църковните обреди.


  СЪВЕТ КЪМ ВАС:
  Търсете съдействие единствено и само от квалифицирани и легализирани погребални агенции,които са оказани в списъка на ОП Гробищни паркове! Не се доверявайте на случайни прихващачи, на които липсва професионален опит.
  Всяка траурна агенция определя цените си спрямо предлаганите услуги.Погребална агенция Анастаси се стреми да поддържа изключително ниски цени, съобразени с тежката икономическа обстановка в България. За повече информация за цените на погребенията вижте в сайта ни. Изборът на агенция е важен, защото първоначално обявените Ви ниски суми за траурни услуги се увеличат многократно. Агенцията поддържа едни от най-ниските реални заявени преди ритуала и непроменящи се след ритуала цени за траурни услуги.


  Какво да правим в първите минути след смъртта
  Понякога се говори, че многобройните задължения, които трябва да се изпълнят, когато почине член от семейството са специално измислени за да разсеят човека в неговата скръб. Може би това наистина е така, защото след смъртта на член от семейството, неговите роднини и приятели са обременени с грижи по организацията на поклонението. ”СЪОБЩЕНИЕ ЗА СМЪРТ” е медицинско заключение, а не е СМЪРТЕН АКТ. Съобщението за смърт се попълва и издава от лекар, присъстващ при установяване причините за смърт. Тези действия са необходими да се направят при първа възможност, защото без съобщение за смърт не могат да бъдат предприети никакви следващи стъпки. Възоснова на съобщение за смърт и личната карта на покойния в рамките на 48 часа трябва да се извади препис-извлечение от акт за смърт.